ZAVODLJIVO

Mokra Heli Beri u prozirnoj majici oduševila obožavaoce

Instagram

24.sata.hr

15.8.2018

Glumica Heli Beri (Halle Berry) napunila je 52 godine, ali izgledom bi bez problema mogla konkurirati dvostruko mlađoj konkurenciji.

Tako je nedavno izazvala oduševljenje fanova kad je na društvenoj mreži objavila fotografije na kojima pozira potpuno mokra, obučena samo u crne gaćice i bijelu prozirnu majicu ispod koje joj se naziru gole grudi. 


- Lijena nedjelja - poručila je Heli, a seksi fotografija oduševila je njene brojne fanove koji nisu štedjeli na komplimentima.

Inače, Beri je trenutno slobodna, nakon što je bila nekoliko mjeseci u vezi s britanskim muzičkim producentom Aleksom da Kidom (Alex da Kida, 35). Nakon prekida je objavila kako je 'završila s ljubavi' i da uživa u slobodi te vremenu za sebe.


Glumica iz veze s kanadskim modelom Gabrijelom Aubrijem (Aubryjem, 41) ima kćerku Nahlu Arijelu (9), a u braku s kolegom Olivijerom Martinezom (52) dobila je sina Masa Roberta (Mace, 4).

Bila je udata i tri godine za bivšeg bejzbolaša Dejvida Džastisa (David Justice, 51) te od 2001. do 2005. za pjevača i tekstopisca Erika Beneta (Eric Benet, 51).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.