Prošle godine se odrekao svoje majke preko novina

Snežana Đurišić ne želi posjetiti sina u zatvoru

Alo.rs
16.08.2018 23:28

Foto: Arhiv

Snežana Đurišić nema namjeru posjetiti sina Marka Gvozdenovića, koji je u pritvoru zbog prijetnji majci i sumnje da je izvršio pljačku. Ali, i pored toga, pjevačica mu je poslala paket s garderobom i drugim neophodnim stvarima.

Iako sa svojim nasljednikom već duže vrijeme nije u dobrim odnosima, zbog čega s njim ne želi nikakav kontakt, folk zvijezda ipak i dalje ima potrebu da mu pomogne. Javnost je bila šokirana kada se početkom avgusta saznalo da je Gvozdenović priveden jer je slao prijeteće poruke majci, pa su mnogi pomislili da Snežana nikako neće preći preko tako ozbiljnih stvari.

- Snežana ne gubi nadu da će se Marko opametiti i vratiti se na pravi put. Ona jeste razočarana zbog svega što radi posljednjih godina, ali će mu pomoći da ponovo postane odgovorna osoba koja je posvećena porodici. Čim mu je određen pritvor do 30 dana, pozvala je bliskog prijatelja i zamolila ga da njenom sinu odnese paket s garderobom i još nekim sitnicama koje će mu biti potrebne. Snežana nema namjeru da ga posjeti u zatvoru jer je jako povrijeđena, ipak joj je on prijetio, što je teško podnijela. Ali to ne znači da će mu okrenuti leđa. Učinit će sve što bude mogla da ga urazumi - kaže izvor blizak Đurišićki.

Podsjetimo, početkom avgusta Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Marku Gvozdenoviću, koji se sumnjiči za pljačku jedne kuće u Jajincima. Portparol suda Irina Kovačević precizirala je da je pritvor sinu folk pjevačice određen zbog opasnosti od bijega i straha da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti izvršenje krivičnog djela. Prema podacima policije, Gvozdenović se tereti da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je navodno odnio zlatni i srebrni nakit, a zbog sličnog incidenta već je osuđivan na uvjetnu kaznu. Također ga je i majka prijavila za ugrožavanje njene sigurnosti.

Marko je 2001. u pijanom stanju izazvao udes u kojem je smrtno stradala njegova tadašnja djevojka Jelena Paunović. Poslije dugog sudskog procesa on je osuđen na četiri i po godine zatvora, a tek prije nekoliko mjeseci je za Kurir ispričao kako je došlo do saobraćajne nesreće. 

- U kolima se, dok sam vozio, dešavalo nešto neprimjereno i ja sam u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u banderu. To neprimjereno ponašanje može biti i nešto lijepo. Možda smo se u tom trenutku i poljubili ili nešto drugo. Nije lijepo da sada o tome govorim. Dugo sam ležao u bolnici, imao sam 17 operacija, pola stomaka nemam, ljekari su mi jedva spasili nogu. Poslije oporavka bio sam u zatvoru - rekao je tada Marko.  

Po izlasku iz zatvora nastavio je s problematičnim ponašanjem. Nekoliko puta supruga Đurđa ga prijavljivala za porodično nasilje, izazvao je još dva udesa bez većih posljedica, a prošle godine odrekao se svoje majke preko novina.

NA VRH