ODMOR Idealna prilika da provedu zajedno desetak dana

Nakon stresa i bolesti: Aca Lukas odlazi na ljetovanje u najljepšem društvu

Espresso.rs
17.08.2018 08:08

Foto: Arhiv

Aca Lukas za nekoliko dana putuje na godišnji odmor sa starijom kćerkom Miljanom, njenim suprugom i unukom Minjom, koja je rođena polovinom maja.

Pjevač je skoro cijelo ljeto naporno radio, toliko da je morao da otkaže dva nastupa jer se razbolio od previše stresa i obaveza koje je imao.

Sada je konačno došao na red i zasluženi odmor. U društvu kćerke i unuke Lukas će nekoliko dana provesti na moru, i to će biti idealna prilika da s njima bude desetak dana.

Na Acin prijedlog, svi zajedno će otići na more, vjerovatno u Crnu Goru ili Grčku, još nisu odlučili. On želi da s kćerkom i unukom provedi nekoliko dana, pa je došao na ideju da otputuje van Beograda, a Miljana i njen suprug su se složili s tim. Aca obožava unuku Minju, trudi se da svaki slobodan trenutak provede s njom, odlično mu je legla uloga dede - kaže izvor blizak pjevaču.

Nedavno je Lukas pazario luksuznu nekretninu u naselju Karaburma, u koju će se useliti Miljana sa svojom porodicom, što je on i potvrdio.

Tačno je, kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osjećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posjetim. Presretan sam zaista. Ne smeta mi kad me zovu "deda" jer je to prelijep osećaj - rekao je Aca.

Oglasi

NA VRH