DIRLJIVO Ovo je veliki dan za nju i Nenada

Maja Šuput objavom iz bolnice dokazala da ljubav ne poznaje bol

Story.hr

- Ljubav je kad s nekim podijeliš infuziju po pola - napisala je Maja Šuput na Instagramu, u opisu fotografije na kojoj ona i njena bolja polovica, poduzetnik Nenad Tatarinov, sjede na bolničkom krevetu, oboje priključeni na infuziju. Na taj način, Maja je odlučila čestitati svom dragom njihovu prvu godišnjicu, a zašto je odabrala baš tu fotografiju, objasnila je dirljivom pričom.

- Ova fotografija nastala je prije dvadesetak dana tokom moje ljetne turneje koja traje zaista dugo i koja je strahovito naporna. Ove godine imam saputnika koji je sve neprospavane noći podijelio sa mnom, pa i pad imuniteta i neki bronhitis, ali ništa strašno. Jedno poslijepodne, jureći na sljedeću svirku, ponovno me vozio na infuziju. Međutim, kad je doktor vidio njega, rekao nam je da smo oboje u groznom stanju - započela je Maja.

- I tako se dogodi da sa svojom ljubavi, umjesto ručka ili vina, podijeliš infuziju. Meni je ta scena bila mučna jer osobe koje voliš ne želiš vidjeti s cjevčicama u rukama pa sam to rekla i naglas. Moj budući muž kaže na to: 'Ljubavi, nema tu ništa grozno. Sad će nam samo biti bolje. A jedino što bih volio je da zajedno dočekamo duboku starost pa u nekom staračkom domu opet zajedno podijelimo bocu infuzije po pola', ispričala je pjevačica i oduševila obožavaoce.

Nakon dirljive priče, Maja je u nastavku čestitala Nenadu prvu godišnjicu probranim riječima:

- Danas nam je prva godišnjica veze i nekakva ozbiljnija brojka prema putu za onaj starački dom. Stoga, ljubavi, hvala ti za svih 365 neprospavanih noći sa mnom, na svim prekrasnim trenucima koje smo do sada prošli te nam od srca želim onaj starački po pola za sto godina. I naravno, da je dom u Majamiju kao što sam ti i tada pred doktorom rekla te da nam ta infuzija teče ispod palme. Moramo ostati na nivou. Volim te, lju.

NA VRH

Podijeli članak na