PRIČE POZNATIH

Centimetri nisu presudni: Holivudske glumice koje nemaju problema sa visinom

Piše: Fuad MUSTAFIĆ

21.8.2018

Mada je visina na  cijeni u svijetu šou biznisa, ipak nije presudna. Mnogi se iznenade kada čuju koliko su neke od zvijezda današnjice visoke.

Prednosti i mane

Američka pjevačica i glumica Arijana Grande (Ariana) visoka je samo 152 centimetra.

- Ne smeta mi što sam niska. To uvijek ima više svojih prednosti nego mana – izjavila je Grande.

Članovi porodice Kardašijan (Kardashian) najbolji su primjer da visina uopće nije bitna. Niko od njih se ne može pohvaliti visinom.  Kortni (Kourtney) je visoka svega 152 centimetra. Zahvaljujući dobrom izgledu visinu je gurnula u drugi plan.

Lejdi Gagi (Lady) 155 centimetra nisu predstavljali nikakav problem da postane planetarno popularna. Gaga je osoba koja već nekoliko godina sa svojih 155 centimetara postavlja modne trendove.

Glumica Eva Longorija (Longoria) ponosna je na svojih 157 centimetra. Mnogi se fanovi iznenade kada je uživo vide, jer na televiziji i filmskom platnu izgleda viša nego što jeste.

Selma Hajek (Hayek) visoka je 157 centimetra, ali to joj nije predstavljalo prepreku da postane najcjenjenija latino holivudska glumica današnjice. Ova glumica meksičkog porijekla nekoliko puta proglašavana je najljepšom na svijetu.

Lijepe haljine

Popularna Selena Gomez, Dženifer Aniston (Jennifer) i Madona (Madonna) visoke su 165 centimetra.

Dženifer Lopez (Jennifer) ponosna je na svojih 165 centimetra. Kada su je jednom novinari pitali da li bi voljela imati koji centimetar više, ova pjevačica i glumica prvo se dobro nasmijala.

- Imam visinu kakva mi treba i koja je jako dobra za moj posao. Da sam viša ne bih mogla obući mnoge lijepe haljine koje imam i koje sam naslijedila od majke – izjavila je Lopez.

Muzička diva Selin Dion (Celine) visoka je 170 centimetra. Njena visina ujedno se smatra i najprikladnijom za dame.

Kidman viša od supruga

Slavna glumic Nikol Kidman (Nicole) smatra se jednom od najviših dama Holivuda. visoka je 180 centimetra. Njen suprug Keit Urban (Keith) niži je od nje za tri centimetra.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.