ISKRENO

Glavna glumica serije "Istine i laži" Jana Ilić-Milić otkrila ko je bolji frajer: Nikola ili Pavle

Zoran Pajić, Jana Ilić Milić i Stefan Buzurović

Story.rs

19.8.2018

Popularna srbijanska serija "Istine i laži" privukla je pažnju i interesiranje publike. Mnogobrojni gledaoci prate životne priče Marine, Nikole i Pavla, koje tumače Jana Ilić-Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović. U intervjuu za "Story.rs" glumica je otkrila ko je, prema njenom mišljenju, bolji frajer.

Počelo je snimanje nastavka “Istine i laži”. Hoće li Marina postati opasnica u novoj sezoni?

– Ne smijem vam mnogo otkrivati, ali treba se sjetiti gdje smo ostavili likove na kraju prošle sezone. Marina ostavlja Nikolu i veliko je pitanje hoće či se vratiti. Reći ću vam da druga sezona prati priču koja se dešava godinu nakon događaja iz prošle sezone, tako da… vidjet ćete. Ono što mogu da kažem, to je da mi je lik Marine sada još draži, jer prolazi kroz veliku promjenu koja nije uzrokovana toliko događajima spolja, koliko njenim unutrašnjim sazrijevanjem. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Marini, i to nam je i cilj – da pričamo priču o ljudima onakvima kakvi oni jesu i kakvi žive oko nas.


Sa Zoranom Pajićem i Stefanom Buzurovićem se i privatno družiš. Ko je bolji frajer?

– Obojica igraju zavodljive muškarce koji su vrlo privlačni određenom tipu žena, a koliko su u tome dobri, govori činjenica da ih svi poistovjećuju s likovima Nikole, odnosno Pavla. Privatno, oni su obojica divna ljudska bića i dobre kolege, što je jedino mjerilo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.