REAKCIJA Oglasio se i pjevačicin menadžer

Milan Popović prokomentirao Severinine fotografije: Osramotit će i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu

Otac njenog djeteta

Blic.rs

Foto: Milan Popović


Nage fotografije Severine Kojić preplavile su internet, a ovim povodom oglasio se pjevačicin menadžer, ali i otac njenog djeteta biznismen Milan Popović.

- Sve se ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobjedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim sredstvima će se još služiti. Preduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa - kaže Tomislav Petrović, pjevačicin menadžer nakon što su skandalozne fotografije na kojima je obnažena Severina obišle cijeli region.

Ovim povodom oglasio se i biznismen Milan Popović, koji ima sina sa Severinom, i kaže da je zabrinut zbog nasljednika, a osvrnuo se i na izjavu Tomislava Petrovića.

- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom - kaže Milan, i dodaje:

- Fotografije koje su objavljene su vjerovatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. godini kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitujućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može zaštititi od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem, i to već drugi put u njenom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, ali ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to neko pokaže.

NA VRH

Podijeli članak na