JEZERO KOMO

Bračni par Kluni ugostio princa Harija i Megan Markl u svojoj vili u Italiji

Stigli u Italiju privatnim avionom

AFP

Tportal

21.8.2018

Novopečeni kraljevski par uzeo je kratki predah od obaveza. Princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) nekoliko su dana proveli kao gosti porodice Kluni (Clooney) u luksuznoj vili na talijanskom jezeru Komo.

Britanski mediji doznali su da je princ Heri odveo svoju novopečenu suprugu Megan Markl na trodnevni odmor u Italiju. Par je naime gostovao kod slavnog holivudskog glumca Džordža klunija (George Clooney) i njegove supruge Amal u luksuznoj vili na jezeru Komo jer su u vrlo bliskim odnosima, a oni su u maju bili svečani uzvanici na njihovom vjenčanju u Vindsoru.

Megan i Hari stigli su u Italiju privatnim avionom, a tamošnje policijske snage imale su mnogo posla kako bi osigurale britanski kraljevski par.


Prema pisanju talijanskih tabloida, bio je ovo zanimljiv i nesvakidašnji odmor pripadnika plave krvi. Princ Heri vrijeme je uglavnom provodio s Džordžom igrajući tenis i košarku, a Megan je pomagala Amal oko blizanaca El i Aleksandera (Elle i Alexander), koje su supružnici Kluni dobili prije gotovo godinu dana.

Osim toga, domaćini su organizirali za svoje kraljevske goste gala večeru na koju je stiglo još 15-ak prijatelja.

Kratki odmor u obožavanoj Italiji sjajno je došao vojvotkinji od Saseksa jer se posljednjih devet mjeseci uhodava u stroge kraljevske norme i pravila.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.