ISKRENO

Marina Visković progovorila o proširenju porodice: Nije potreban brak da biste bili sretni

Datum svadbe će naknadno objaviti

Marina Visković

Story.rs

22.8.2018

Pjevačica Marina Visković nedavno je napunila 30 godina, izdala novi album i odložila svadbu s biznismenom Mirkom Vukovićem. Na promociji svog albuma medije je obavijestila da joj slijedi zasluženi odmor, a da će datum svadbe naknadno objaviti.

Visković smatra da je još rano da priča o svadbi i da za sada samo zna sada će biti sljedeće godine. Brak joj, kako kaže, nije potreban da bi bila sretna u ljubavi.

- Mnogo puta do sada rekla sam da mi je ljubav važnija od papira, a to stvarno i mislim. Ljubav je ponekad burna, nekad je mirna luka, ali najvažnije je da postoji. Moj partner je moj najveći oslonac i to mi najviše znači - rekla je ekskluzivno za magazin "Story".


Za Visković je uloga majke najljepša stvar u životu i smisao postojanja. Misli da je nezahvalno pričati o takvim planovima sve dok se ne realiziraju. Vjeruje da neko gore ima plan za nju i njenog budućeg supruga.

- Majčinski instinkt trenutno je u meni veoma jak - ne krije Marina.

Za svog momka Mirka smatra da će biti najbolji tata na svijetu jer je veoma vješt s djecom, koja ga uvijek obožavaju. Marina bi lično voljela i dječaka i djevojčicu u budućnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.