INSTAGRAM

Ella Dvornik iznenadila fanove novom odlukom

Licemjerna sam, priznajem

Ella Dvornik

Story.hr

23.8.2018

Ella Dvornik na svom Instagram profilu s fanovima dijeli štošta, pa je tako s njima podijelila i svoja razmišljanja o prelasku na vegansku prehranu. Istaknula je kako su ona i njen zaručnik Čarls (Charles) ozbiljno razmišljali o tome da postanu vegani. Bili su nedavno u jednom takvom restoranu i hrana im se ondje veoma svidjela, pa se žele okušati u bespućima veganskih specijaliteta. 

- Čarls i ja ne jedemo previše mesa. Ne jedemo meso više od dva puta sedmično. Osobno, volim meso samo u obliku tartara, carpaccia ili u pašticadi. Često kad jedem jela s mesom, izostavim ga. Čarls ne jede mnogo crvenog mesa, on voli piletinu. Ne jede čak ni ribu. Pa smo počeli razgovarati o eksperimentiranju s veganskom hranom. Ako ništa, onda barem zbog toga da otkrijemo nove načine pripremanja hrane ili nove okuse - pojasnila je Ella.

- Zanimljivo je kako smo se mi priviknuli jesti meso svaki dan, dok je našim djedovima i bakama meso bilo luksuz. Pitam se, koliko bi nas jelo meso da mora ubiti životinju koju jede? Garantiram vam da ja ne bi mogla ubiti životinju. Licemjerna sam, priznajem. Da moram ubiti životinju koju jedem, 100 posto bih se usredotočila na biljnu prehranu - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.