share whatsapp twitter facebook
×

SIMPATIČNO Ništa mu nije teško za porodicu

Poznati glumac Vil Smit u lokalnoj prodavnici prodaje vodu Kupcima nudio vodu 'Just Water'

Stanovnici Londona bili su, blago rečeno, iznenađeni kad su u lokalnoj prodavnici u Londonu u ulozi prodavača vidjeli proslavljenog glumca Vila Smita (Will Smith). 

Naime, glumac je radi promocije vode, koju prodaje njegov sin Džejden (Jaden), hrabro obukao radno odijelo da bi što više kupaca zainteresirao za ovaj ekološki prihvatljiv proizvod. Vil se u prodavnici pojavio normalno obučen, a zatim se presvukao u službenu uniformu prodavnice na kojoj je čak imao i pločicu s vlastitim imenom. 

Smjestio se pored frižidera i kupcima nudio vodu ''Just Water'', zajedno sa sendvičima. Nekoliko je kupaca na društvenim mrežama objavilo selfije s legendarnim glumcem, a ubrzo su fotografije Vila Smita u ulozi prodavača preplavile internet.

Vilov sin Džejden pokrenuo je posao s ekološki prihvatljivom flaširanom vodom 2015. godine, a flašica je izrađena od recikliranog materijala. Nakon što je odlično prihvaćena u Americi, posao su odlučili proširiti i u Velikoj Britaniji, pa se upravo zato Vil odlučio na ovakvu vrstu promocije.