SKANDAL

Pogledajte kako je pretučena voditeljica: Nakon rasprave, Slađanu Tomašević komšinica je rukom udarila u glavu

Napadnuta voditeljica, iako u šoku, nije uzvratila udarac

Kurir.rs

24.8.2018

Voditeljica RTS Slađanu Tomašević napala je jedna komšinica u hodniku zgrade u kojoj živi na Dorćolu, a srbijanski Kurir ekskluzivno  je objavio snimak napada.

Naime, voditeljica RTS-a je, kako se može vidjeti na snimku, ušla u zgradu u kojoj je u tom trenutku stajao komšija sa kćerkom.   

Slađana je prošla pored njih, ali je u jednom trenutku zastala i okrenula se. Nastala je kratka rasprava i tada je kćerka komšije voditeljicu snažno udarila spoljnim dijelom šake u glavu.

Napadnuta voditeljica, iako u šoku, nije uzvratila udarac, već se vratila u stan i o svemu obavijestila policiju. Ona je danas za tamošnje medije potvrdila da je napadnuta i opisala šta se dogodilo.

- Na žalost, tačno je da se incident dogodio i naravno da sam o tom događaju odmah obavijestila nadležne državne organe. Po nalogu tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi, kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gdje se više nego jasno vidi sam događaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao i ja ne bih ništa dalje komentarisala- rekla je Slađana Tomašević.

Source: POGLEDAJTE KAKO JE PRETUČENA VODITELJKA RTS by XcX

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.