ZANIMLJIVO

Bivša “spajsica” ne liči na sebe: "Šta ti se dogodilo s licem?"

Bila na otkrivanju zvijezde kolege iz žirija

Printscreen

Avaz.ba

24.8.2018

Bivša spajsica se pohvalila na društvenoj mreži kako je bila na otkrivanju zvijezde kolege iz žirija u showu "America's Got Talent" Simona Kovela (Cowell, 58) na Stazi slavnih u Hollywoodu.

– Tvoje lice, Mel! Izgledaš potpuno drugačije, obrve ti se uopće ne pomiču, lice ti ne izgleda dobro, komentirali su fanovi izgled bivše “spajsice”, Mel B (43).

No, Mel B je dobila veću pažnju na svečanosti od televizijskog producenta Kovela. Obožavatelji su pjevačicu kritizirali jer je stavila previše botoksa na lice te se potpuno promijenila i loše izgleda.

– Što ti se, je*ote, dogodilo s licem? Na prvi sam pogled mislila da je to Kim Kardašijan (Kardashian). Volim Mel, ali previše je radila na svom licu. Ovo je zbilja previše botoksa, prije si bila prelijepa – komentirali su.

Bivša spajsica je nedavno priznala da je bila na nehirurškom tretmanu uljepšavanja i pomlađivanja vrijednom četiri hiljade funti.


Yesssss

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

– Vjerujem u nabolju verziju sebe i podržavam prirodan izgled i brigu o njemu. Sviđa mi se činjenica da se ne moraju uvijek poduzimati drastične mjere odlaska pod nož. Važno je da počnemo pričati više o tome tako da ljudi saznaju o sigurnijim i prirodnijim metodama uljepšavanja koja postoje – istaknula je Mel B.

Pjevačica je jučer najavila da njena autobiografija "Brutalno iskrena" izlazi u novembru ove godine, a već se može naručiti na internetu. Nedavno je prijatelj Mel B. rekao da nakon što objavi knjigu, nema nikakve šanse da se bend "Spice Girls" ponovno okupi. Naime, pjevačica je u autobiografiji otkrila brojne "prljavštine" iz prošlosti povezane s njenim kolegicama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.