ESTRADA Severina je jednu od golišavih fotografija i sama objavila 2014. godine

Igor Kojić bivšu djevojku ostavio nakon što je procurio u javnost njen film za odrasle

Godine 2015. upoznao Severinu

Index.hr

Foto: Instagram


Prije nego što je upoznao Severinu Igor Kojić bio je u vezi sa srpskom voditeljicom Jelenom Žeželj, koja mu je, prema pisanju srpskih medija, bila velika ljubav.

Jelena i Igor najprije su bili veoma dobri prijatelji, a onda se 2008. godine između njih rodila ljubav.

- Toliko su svi mislili da smo u vezi i toliko su nas novinari proganjali da smo se često šalili kako ćemo se i stvarno smuvati. Inače, bili smo veoma dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano - rekla je jednom prilikom Jelena, koja se proslavila sudjelovanjem u srpskom izdanju "Big Brothera".

No, ubrzo su u javnost procurile njene porno-snimke s drugim muškarcem, a, prema pisanju srpskih medija, upravo je to bio razlog zbog kojeg ju je Igor ostavio.

- Kada smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav i tačno je da smo obnovili kontakt. Ponovo sam mu dozvolila da se približi mom srcu, ali vidjet ćemo u kom pravcu će to ići - rekla je 2014. godine Jelena za srpske medije.

No, stvari su ipak krenule u drugom pravcu. Iste se godine Jelena preselila u Las Vegas i udala za Nemanju Selezana, s kojim danas živi u San Dijegu. Par ima i sina.

Igor je pak 2015. upoznao Severinu...

Podsjećamo, na internetu su se pojavile eksplicitne fotografije za koje su srpski mediji napisali da se na njima nalazi Severina. Njen menadžer Tomica Petrović za objavu je optužio "bivšeg partnera", a Igor Kojić direktno Milana Popovića, koji je nakon toga za Index izjavio: 

- Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

Inače, Severina je jednu od golišavih fotografija i sama objavila 2014. godine na Facebooku, dok je bila u Parizu sa sinčićem Aleksandrom.

U njenu odbranu stao je i saborski zastupnik Bojan Glavašević, ali i brojni drugi kolege i kolegice. Ona se nakon skandala oglasila fotografijom sa sinom Aleksandrom i majkom Anom.

NA VRH

Podijeli članak na