ESTRADA

Poznate ličnosti koje su zažalile zbog odlaska kod plastičara

Plastične operacije ne uljepšaju baš svakoga

Arhiv

cdm.me

26.8.2018

Plastične operacije ne uljepšaju baš svakoga. Odlazak kod plastičnog hirurga često je rizik pa mnogi ljudi zažale što su se uopće odlučili na taj korak.

Među njima ima i poznatih ličnosti na koje se “običan svijet” nerijetko ugleda upravo kada je riječ o estetskim korekcijama.

Tony Cetinski javno je priznao da je uradio liposukciju stomaka. Iako je redovno vježbao i pazio na ishranu, “pivski stomak” ga je posebno nervirao. Nakon operacije nosio je steznik i nije mogao da vezuje pertle na patikama.

- Pazim šta jedem i vježbam, ali nikako ne mogu da se riješim stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jednog dana razgovarao s prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom i on mi je rekao da problem mogu da riješim liposukcijom, pa sam otišao na taj zahvat. Nisam to radio toliko zbog estetike koliko zbog toga što sam sam sebi bio trom - ispričao je hrvatski pjevač u jednoj emisiji.

Danijela Vranić također svoju liposukciju ne smatra dobrim potezom.

- Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Ni dva mjeseca od operacije nisam vidjela apsolutno nikakvu promjenu. Čak mi je promijenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno - rekla je pjevačica.

Vesna Zmijanac o skidanju sala sa stomaka nerado govori. Njeni prijatelji, koji su tada bili uz nju, kažu da je dvije sedmice bila zakovana za krevet i da je svako pomjeranje boljelo.

- Boljelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće nego što bih ponovo išla pod nož - rekla je “kraljica tuge”.

Ni Jelena Karleuša nije “dobro prošla” s plastičarima.

Ona otvoreno je pričala o deformitetu silikona u grudima, zbog čega je bila primorana da ponovo posjeti hirurga. Odlagala je operaciju, kada se konačno operirala oporavak je trajao sedmica sedmica, usljed čega je morala da odloži sve poslovne obaveze.

Rekla je i da je na nagovor fotografa Dejana Milićevića povećala usne.

- Napravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformirale su se i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dvije operacije, prezadovoljna sam. Moram da priznam da je bilo vrlo bolno - otkrila je Marina Visković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.