LJEPOTICA

Stavila tačku na sve priče o anoreksiji: Strukirana haljina s dubokim dekolteom Anđeline Đoli ostavit će vas bez daha

Crna tašna i zlatne naočale samo su upotpunile ovaj Anđelinin izgled

U šetnji sa sinom. Instagram

Avaz.ba

27.8.2018

Otkako se vratila iz Londona u Los Anđeles, Anđelina Đoli (Angelina Jolie) je viđena nekoliko puta već sa svakim svojim djetetom ponaosob ili u paru. Ona, međutim, nastavlja sudsku bitku sa svojim bivšim mužem Bredom Pitom (Brad Pitt) za starateljstvo nad svojom djecom, čim se bude okončano brak zvanično.

U nedjelju je ova četrdesettrogodišnja glumica viđena sa svojim sinom Paksom. Bio je njegov red da svojoj majci pruži dodatnu pažnju u medijima, kada su išli na ručak, a potom i u kupovinu.

Ono što je zapravo više zapalo za oči medijima i fanovima jeste Anđelinina figura u ovoj bež haljini, koja je otkrila više nego što je glumica možda i očekivala.  

Svojoj duboko dekoltiranoj haljini dodala je i ogrtač u istoj boji, kao i visoke potpetice. Međutim, kada je ogrtač uklonila, glumica je pokazala svoj zanosan dekolte i tetovaže. I ne samo to, stavila je tačku na sve priče o anoreksiji i poremećajima ishrane.   

Crna tašna i zlatne naočale samo su upotpunile ovaj Anđelinin izgled.


Sudeći prema fotografijama iz restorana, glumica ne drži dijetu, već se hrani nezdravo. Naime, za ručak sa sinom odabrala je pomfrit i hamburger.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.