PORODIČNA DRAMA

Oglasila se kraljevska porodica: Šta će Megan Markl uraditi povodom problema koje stvara njen otac?

Začaran kruga skandala u medijima

Arhiv

glossy.espreso.rs

27.8.2018

Porodična drama Marklovih (Markle) svima je već dobro poznata, dokumentirana, posebno otkako su se Megan (Meghan) i Hari (Harry) vjenčali u maju ove godine. Prema posljednjem navodu, malo je vjerovatno da će se Megan pomiriti sa svojim ocem Tomasom Marklom (Thomas Markle), u bliskoj budućnosti.

Od serije namještenih paparaci fotografija do prodavanja mnogobrojnih intervjua tabloidima, Tomas Markl nije uradio mnogo toga dobrog kako bi sebe uveo u kraljevsku porodicu na pravi način. 

Kako piše "9Honey" kraljevski komentator Viktorija Arbiter (Victoria Arbiter), Megan se trenutno distancira od svog oca. Ona otkriva: "Nešto od toga što je govorio bilo je emotivno nasilno", upozoravajući da je bilo kakvo pomirenja malo vjerovatno. 

Bilo je prijetnji, hladnoće, a bilo je i sramotno i ponižavajuće, sve negativne konotacije koje možete da zamislite, on ih je uputio - dodaje Arbiter.

A da stvari budu još gore, kraljevski portparol tvrdi da pojedini detalji koje je Markl otkrio u svojim intervjuima nisu baš tačni. Njemu je, kako ona ističe, bila ponuđena pomoć više puta, što je potpuno kontradiktorno njegovim izjavama da mu kraljevska porodica nije pružila podršku i željenu pomoć da dođe na vjenčanje svoje kćerke.

Ovo je potpuna laž, kako tvrdi Arbiter, koja kaže da je član osoblja čak poslat u Meksiko da ga pokupi i odvede na aerodrom.

Ona smatra da je malo vjerovatno da će Megan otići da vidi oca, naročito poslije ovog začaranog kruga skandala u medijima koji se iznova ponavlja i obnavlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.