LJEPOTICE

Četiri najseksi djevojke koje morate pratiti na Instagramu

Milioni pratilaca

Printscreen

Telegraf.rs

28.8.2018

Ako želite da počnete pratiti više Instagram profila koji će vam pomoći da osjetite više samopouzdanja, onda ste na pravom mjestu. Mnogi plus size modeli se ne uklapaju u standardna mjerila ljepote, ali ne znači da nisu megapopularni na društvenim mrežama.

Hajli Haselhof (Hayley Hasselhof)

Ova zanosna plavuša ima poprilično veliki broj pratilaca na Instragramu (75.400), bavi se glumom i zagovornik je pozitivnog pogleda na tijelo. Poznata je po svojoj ulozi Amber u seriji "Huge" kompanije "ABC Family". Možda ste prepoznali prezime, ona je kćerka Dejvida Haselhofa (David).

Tabrija Majors

Ne samo da je sjajan model, Tabrija je podrška za sve žene svijeta. Sa armijom od 903.000 pratilaca na Instagramu, ona je pravi borac za prirodnu ljepotu. Ona je, također, domaćin "The Trick Podcasta", zajedno sa Mindi J-om, koji potiču žene da, bez obzira na oblik i veličinu, vole svoje tijelo.




Instagram

Tes Holidej (Tess Holliday)

Nevjerovatan model ima više od 1,6 miliona pratilaca na Instagramu zahvaljujući svom stavu prema mršavljenju. Sada sa sjedištem u Los Anđelesu, mama dvoje djece, pruža podršku svim ženama na svijetu da zavole svoju veličinu.


Instagram

Kejt Apton (Kate Upton)

Ranije ove godine ova zanosna plavuša je osvanula na vrhu liste "Hot 100". Bila je proglašena za "najseksipilniju ženu na svijetu", a, ako je već pratite, onda i znate zašto. Kejt ima 6 miliona pratilaca na Instagramu, gdje dijeli fotografiju svoje linije donjeg veša.


Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.