LJUBAV

Kad čovjek voli ženu: Kameron Dijaz proslavila 45. rođendan, a njen suprug je uradio najljepšu stvar povodom toga

Izgleda da je ovo Bendžijeva rutina, budući da je i prošle godine na njen rođendan sa fanovima podijelio jednu emotivnu poruku

Kameron Diaz proslavila svoj rođendan

Avaz.ba

31.8.2018

Bendži Maden (Benji Madden) podijelio je najintimnije stvari o svojoj supruzi Kameron Dijaz (Cameron Diaz), na njen rođendan.

U dirljivoj poruci na svom Instagram profilu gitarista benda "Good Charlotte" pretopio je sve svoje emocije koje gaji prema ovoj atraktivnoj glumici.

- Toliko toga imam da napišem, toliko je stvari zbog kojih sam ponosan na tebe i koliko si posebna. Hvala ti što si mi najbolji prijatelj i partner u ovom putovanju zvanom brak. Način na koji živiš svoj život svakog dana, tvoja strast da svijet sija kroz tvoje oči i ti inspirirate me da budem najbolji čovjek u ovom vremenu. Mnogo sam zahvalan što sam tvoj uvijek i zauvijek i što te zovem svojom - napisao je gitarista.

Izgleda da je ovo Bendžijeva rutina, budući da je i prošle godine na njen rođendan s fanovima podijelio jednu emotivnu poruku, gdje je sebe nazvao "najsretnijim muškarcem koji postoji".

Nedavno je par proveo nekoliko dana u Italiji, gdje su jeli italijansku hranu i zabavljali se s prijateljima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.