ROMANTIČNO

Kako je Džordž Kluni zaprosio Amal: Nije mi odmah rekla da

Popularni par sada uživa u braku i imaju dvoje djece

Bračni par ima dvoje djece

Avaz.ba

31.8.2018

Glumac Džordž Kluni (George Clooney) i advokatica Amal Kluni (Cloony) stali su na ludi kamen 2014. godine u Veneciji, ali tek je sada slavni holivudski zavodnik odlučio otkriti kako je zaprosio lijepu brinetu.

Njih dvoje upoznali su se 2013. godine, kada je Amal prolazila kroz Italiju, na svom put u Kan. Poslije šestomjesečne veze, Džordž je odlučio da svojoj djevojci postavi “sudbonosno” pitanje.

Govoreći o prosidbi, glumac je u emisiji Elen Dedženeris otkrio:

- Isplanirao sam cijelu stvar, imao sam prsten, koji sam sakrio iza sebe, i pustio sam muziku. Sve je bilo isplanirano, spremio sam i večeru - kazao je glumac.

Ipak, glumac je otkrio i da nije sve teklo onako kako je on želio, pošto Amal nije odreagirala onako kako je on očekivao.

Došla je iz Londona sva sređena kao i uvijek, umorna, pa mi je rekla da ćemo samo naručiti hranu za večeru, na šta sam joj ja odgovorio da sam ja već spremio večeru - priča Kluni.

Dodao je da podesio da i određena pjesma počne u trenutku kada je to njemu potrebno, da bi ona uradila nešto što nikad ne radi – otišla je da pere sudove.

A ja sam stajao preneražen, s riječima: "Šta radiš to?", da bih ja, kada se ona vratila, konačno rekao: "Ugasio sam svijeću i mislim da je svijetlo u kutiji iza tebe" - priča Klun.

Kada je vidjela da je u kutiji prsten, okrenula se, uzela prsten iz kutije, pogledala ga i rekla: "Pa to je prsten", kao da ga je neko slučajno tamo ostavio.

Glumac je dodao da je tek onda kleknuo na jedno koljeno i zaprosio je. Rekao je da ne bi mogao zamisliti da ne provede s njom cijeli život. Tek se onda oduševila.

Bilo joj je potrebno 25 minuta da mi konačno odgovori i kaže "da" - rekao je Kluni. 

Očigledno je sve prošlo odlično na kraju, budući da popularni par sada uživa u braku i imaju dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.