SIMPATIČNO

Dejvid Bekam na specifičan način čestitao sinu rođendan

Često se na društvenim mrežama hvale zajedničkim druženjima

Dejvid Bekam

Story.hr

1.9.2018

Porodica Bekam (Beckham) poznata je po svojoj povezanosti i izrazito dobrim i prijateljski nastrojenim odnosima između roditelja i djece.

Dejvid (David) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham) se zbog toga mogu nazvati pravim sretnicima, a često se na svojim društvenim mrežama hvale zajedničkim druženjima.

Ovog puta, povod Dejvidove objave bio je rođendan njegovog sina Romea, koji je danas navršio 16 godina.

Naime, bivši nogometaš objavio je fotografiju na kojoj on brije brkove svom sinu i time aludirao na to kako je njegov dječak postao pravi muškarac. Objava je u 15 minuta sakupila skoro 200 hiljada lajkova i brojne komentare, a svojim slavljenikom pohvalila se i njegova majka Viktorija. 

Porodica je slavila prije nekoliko dana na jugu Francuske, gdje im je Elton Džon (Elton John) pravio društvo te bio glavni zabavljač, a pjevač, koji je inače i kum 16-godišnjem Romeu, pripremio je glamuroznu proslavu koja će sigurno cijeloj porodici ostati u dugom sjećanju. 

Inače, proslavljeni nogometaš često ističe važnost porodice, a nedavno je objavio privatne snimke iz prošlosti i samih početaka roditeljstva te shvatio koliko vrijeme brzo prolazi i tim povodom uputio važnu poruku roditeljima.

- Jednog momenta držiš ih u svojim rukama tek rođene, a već u drugom trenu voze automobil - objasnio je te zaključio kako je najveći dar koji možeš dati svojoj djeci pažnja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.