ŠOKANTNO

Dušica Jakovljević napustila ovaj svijet: Smrtovnicu napravili Lunini fanovi

Voditeljica je dobro ali u šoku

Dušica Jakovljević

Kurir.rs

1.9.2018

Poznata voditeljica Dušica Jakovljević je danas u ulici Ljutice Bogdana doživjela veliku tragediju kada je raznijet džip koji je vozila.

Kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke "Zadruge" prijetnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, posebno poslije javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

 - Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali "fanovi" Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vrijeme o svemu obavijestila kako javnost, tako i policiju - kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

Voditeljica je i ranije izjavila kako je dobijala prijetnje, a prošle godine su joj fanovi Lune Đogani i Slobe Radanovića napravili i smrtovnicu, koja je osvanula na društvenim mrežama.

- S radošću vas obaviještavamo da je pretjerano zla voditeljica Dušica Jakovljević na sreću danas napustila ovaj svijet. Uzrok smrti pretjerana mržnja i ljubomora prema Slobi i Luni. Ožalošćena: Najbolja drugarica Kuja Kockar - piše na lažnoj umrlici.

Dušici je danas pozlilo nakon eksplozije, a ljekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvukla voditeljicu, koja je dobila sedative. Voditeljica je rekla u ekskluzivnoj izjavi za Kurir da je dobro i da je u šoku.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.