DETALJI

Otkriven razlog smrti influencerice Šinejd Meknamara koja je pronađena mrtva u Grčkoj

Pronađena je bez svijesti, zapletena u užad na jahti meksičkog poduzetnika

Šinejd Meknamara

Story.hr

3.9.2018

Nakon što je cijelim svijetom "prohujala" vijest da je 20-godišnja australska influencerica pronađena mrtva, saznaju se detalji ovog strašnog događaja.  

Naime, Šinejd Meknamara (Sinead McNamara) pronađena je bez svijesti, zapletena u užad na jahti meksičkog poduzetnika Alberta Bailleresa, čije se bogatstvo procjenjuje na 9,6 milijardi dolara. Inače, grčke vlasti vjeruju da je manekenka izvršila samoubistvo.


- Sudeći prema svemu, ona se ubila. Očekujemo da će to potvrditi i obdukcija narednih dana - izjavio je pripadnik policije za "The Sunday Times".

Iako još nisu došli nalazi obdukcije, zna se da je Šinejd, ubrzo nakon što je primljena u lokalnu bolnicu, pala u komu, a preminula je tokom ljeta prema bolnici u Ateni.

Influencericina majka i sestra bile su na putu prema Grčkoj kada su primile vijest da je preminula, a svega nekoliko dana prije Šinejd je svojoj sestri čestitala rođendan na Instagramu.

Također, postoje nagađanja da su signali o manekenkinom nezadovoljstvom svojim života krenuli još prije dvije sedmice kada je na društvenim mrežama objavila status:

- Moja glava je posvuda, vratite me u vremena kada mi jedina misao nije bila kako sebi rastvoriti lubanju.

Posljednjih nekoliko mjeseci Šinejd je radila na superjahti.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.