INSTAGRAM

Doris Pinčić-Rogoznica: Od sutra postaje “ozbiljna ženska”

Fanovi dali zeleno svjetlo da nastavi putem kojim je krenula

Doris Pinčić-Rogoznica

Story.hr

3.9.2018

Doris Pinčić-Rogoznica sutra će proslaviti 30. rođendan. Simpatična voditeljica i glumica još Dalmaciju nije zamijenila Zagrebom, nego sa svojom porodicom, suprugom Borisom, sinom Donatom i kćerkicom Gitom, uživa u posljednjim danima ljeta. Tako će u omiljenom društvu proslaviti svoj dan. 

- Posljednji dan u dvadesetima koje su mi dale i više nego što sam mogla poželjeti - napisala je Doris te svojim fanovima i prijateljima postavila pitanje: Mislim se, ima li još nešto što danas trebam obaviti prije nego što sutra ulovim okrugli trideseti - upitala je te šaljivo dodala kako sluša prijedloge, ali moli da oni budu pristojni jer je od sutra “ozbiljna ženska” od 30 godina.  

Fanovi su joj dali zeleno svjetlo da samo nastavi putem kojim je krenula. 

“Izgledaš kao da si tek ušla u dvadesete! Bravo!”, “Nastavi samo tako, super si!”, “Ništa, samo uživaj, to je ionako broj, bitno je ono kako se osjećaš”, samo su neki od komentara.

A Doris uistinu i ima na šta biti ponosna. Najbitnije je da ima porodicu kakvu je oduvijek priželjkivala te radi posao koji joj pričinja zadovoljstvo i putem kojeg je pronašla put do srca publike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.