VEZE

Nakon devet godina i troje djece: Mirka Vasiljević želi krunisati svoju ljubav s Vujadinom

Ne znam više ni sama šta čekamo

Instagram

Espreso.rs

4.9.2018

Nakon što je prisustvovala vjenčanju četvero djece Bogoljuba Karića, Mirka Vasiljević je odlučila kakvu svadbu želi. Poslije devet godina zajedničkog života i troje djece glumica je konačno otkrila detalje.

- Ja bih jednog dana voljela napraviti proslavu kakvu su Karići organizirali. Oduševilo me sve, počevši od dekoracije pa do vjenčanica koje su mlade odabrale. O svakom detalju se mislilo i moram kazati da sam se odlično provela na žurci iako sam sve vrijeme pazila na djecu da bih imala u vidu šta rade. Sve je bilo bajno, ali iskreno, oko ovakvih događaja potrebno je i mnogo ljudi koji će se o svemu pobrinuti, ali i velika organizacija. Treba imati živce i strpljenje za to - istakla je Mirka.


Instagram

- Ranije sam govorila kako bih voljela intimnije vjenčanje, ali kada vidim koliko lijepo i otmjeno mogu izgledati velika vjenčanja, brzo se predomislim. Vujadin i ja smo dugo živjeli u inozemstvu, gdje smo upoznali dosta ljudi. Vjerujem da bi na našoj svadbi bilo sigurno više od 100 ili 200 zvanica - dodala je glumica.

- Vujadin i ja smo skoro devet godina zajedno i iskreno se nadam da ćemo uskoro krunisati ljubav. Ne znam više ni sama šta čekamo. Vremenom nam se samo povećava broj zvanica, tako da, što se mene tiče, ja bih se udala što prije - zaključila je glumica.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.