ZVIJEZDE

Bijonse danas slavi, pjevačica napunila 37 godina

Gazi četvrtu deceniju

Instagram

glossy.espreso.rs

4.9.2018

Popularna pjevačica Bijonse proslavila je svoj 37. rođendan.

Tokom svoje karijere, koja traje više od dvije decenije, postala je ikona stila. 

Bijonse ima mnogo uspjeha, počevši od toga što je kreirala sopstvenu modnu liniju "House of Deréon", do toga što je sarađivala s dizajnerima kao što je Balmain koji je kreirao njen kostim za aprilski performans. 

 

Instagram

Nakon što je završila na naslovnim stranama brojnih magazina, i dalje krši barijere na tom frontu, što je dokazano njenom naslovnom stranom u septembarskom "Vogu"! Ne samo da je pričala sopstvenim riječima, za razliku od tradicionalnog intervjua, ona je preuzela potpunu kreativnu kontrolu. Prvi put u historiji magazina slikao ju je fotograf crnac.

Bijonsini komadi odjeće su još od kad je bila mala odisali šljokicama, ukrasima, dijamantima i šarenom obućom, koju je tada kreirala njena majka Tina, još dok je Bijonse bila u grupi pod imenom "Destiny’s Child".  

Nakon što se sama odvojila iz te grupe 2003. godine, Bijonsin individualni stil je tek počeo blistati. Nakon odvajanja iz grupe, izdala je prvi solo album pod imenom "Dangerously in Love".

Njeno putovanje u stilu pjevačice sadrži impresivni izgled gdje bi se svaki mogao detaljno analizirati i zapamtiti zbog trendova koje je postavio, razgovore i poglede koje je izazvao, kao i magazine na kojima se zadržao.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.