OTKRILA

Nikolina Ristović o proslavi pete godišnjice braka: Vidoje i ja uopće nismo bili zajedno

Opovrgnula medijska nagađanja o skupocjenom poklonu

Nikolina Ristović

Story.hr

4.9.2018

Nikolina Ristović svog je supruga Vidoju nedavno za 40. rođendan iznenadila putovanjem na francusku rivijeru, a budući da su ovih dana proslavili petu godišnjicu braka, pojavila su se nagađanja da je Vidoje nju iznenadio putovanjem u Njujork.

- Vidoje i ja uopće nismo bili zajedno za svoju godišnjicu jer je on u Beogradu, dok sam ja trenutno u Zagrebu. Uopće ne znam kako je moguće da su nas vidjeli na zajedničkoj večeri. Tek za vikend ćemo se naći s prijateljima na večeri u Zagrebu i tada proslaviti - rekla je Nikolina i dodala kako su nagađanja o skupocjenom poklonu, također, neosnovana.  

''Otputovat ćemo u Njujork, ali je to nešto što već dugo planiramo i nema nikakve veze s našom godišnjicom braka. Navikla sam o sebi čitati poluistine, ali ja nisam osoba koja želi zvučati paradno i hvaliti se poklonima koje primam'', kazala je Nikolina i dodala kako joj proslave nisu važne.

- Mi nismo osobe koje se drže formalnosti. Volimo se zabavljati i veseliti, a obilježavanje određenih datuma samo su dobar povod za okupljanje s dragim ljudima. Bitno je samo da bude slobodno i opušteno - zaključila je simpatična voditeljica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.