ISKRENO

Marija Šerifović otvoreno: Nisam ni ja za svakoga

Dobro poznata po svom britkom jeziku

Marija Šerifović

Story.hr

4.9.2018

Srpska pjevačica Marija Šerifović dobro je poznata po svom britkom jeziku i odličnom smislu za humor, a svojim objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno uveseljava svoje fanove. Ovog je puta najavila da se sprema na odmor, a tim se povodom obratila svima kojima njena pojava nije uvijek po volji. 

- Nisam ni ja za svakoga. Uglavnom je to za one koji imaju petlju biti što jesu, ne osvrčući se iza sebe. Za one koji se ničega ne boje i nikada nikom ne pravdaju. Za one koji su iskreni i pošteni u svojim namjerama ma kakve one bile - napisala je Marija pored fotografije sebe na pozornici.

Svojom iskrenom objavom u samo nekoliko minuta prikupila je više hiljada lajkova, a fanovi su joj u komentarima zaželjeli da se dobro odmori na zasluženom odmoru.

Iako je mnogi smatraju za vrlo hladnu osobu, Marija je daleko od toga.
- Da nemam taj stil hladne osobe, vjerovatno bih potpuno propala. Šalu na stranu, vrlo sam emotivna osoba, samo što taj dio mog života vidi vrlo malo ljudi. Ipak, imam sreću što te osjećaje moja publika prepoznaje, jer su, baš poput mene, emotivno pismeni - rekla je svojevremeno pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.