Doris Pinčić-Rogoznica pokazala kako muž čuva djecu

DIVNO Porodica je na prvom mjestu

Doris Pinčić-Rogoznica pokazala kako muž čuva djecu Objavom raznježila fanove

Voditeljica i glumica Doris Pinčić-Rogoznica i njen suprug, muzičar Boris Rogoznica nedavno su dobili drugo dijete, djevojčicu Gitu, koja zajedno sa svojim starijim bratom Donatom uživa u silnoj pažnji i ljubavi. 

Budući da simpatična Doris sa svojim fanovima često na društvenim mrežama dijeli značajne trenutke iz privatnog života, isto je učinila i svojom posljednjom objavom kojom je posebno raznježila svoje brojne fanove. 

Naime, Doris je objavila kratak videosnimak u kojem glavne uloge imaju njena djeca i suprug Boris, a prikazuje kako to izgleda kada mališane čuva tata. Malena Gita odmara se na madracu, dok joj njen tata pjeva uz pratnju gitare, a nedugo zatim im se pridružio i Donat, koji je svoju sestricu obasipao nježnim poljupcima.

- Kad ih ostaviš tati samo da ih kratko pričuva. P.S. I onda se čudim zašto ne vole kad im ja pjevam - napisala je Doris uz video i dodala emotikon sa srcima u očima. 

Njena je objava u kratkom vremenu zaradila mnoštvo lajkova, a oduševljeni komentari počeli su se nizati jedan za drugim. 

''Za ovo bi svaki čovjek trebao živjeti. Puna slika ljubavi'', ''Preslatko'' i ''Ovo je nešto najslađe što sam vidjela u životu!'', samo su neki od razdraganih komentara.

Kad ih ostavis tati samo da ih kratko pricuva 😍 @boris_rogoznica P.s.i onda se cudim zasto ne vole kad im ja pjevam 😂

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH