DIVNO

Doris Pinčić-Rogoznica pokazala kako muž čuva djecu

Objavom raznježila fanove

Doris Pinčić-Rogoznica

Story.hr

5.9.2018

Voditeljica i glumica Doris Pinčić-Rogoznica i njen suprug, muzičar Boris Rogoznica nedavno su dobili drugo dijete, djevojčicu Gitu, koja zajedno sa svojim starijim bratom Donatom uživa u silnoj pažnji i ljubavi. 

Budući da simpatična Doris sa svojim fanovima često na društvenim mrežama dijeli značajne trenutke iz privatnog života, isto je učinila i svojom posljednjom objavom kojom je posebno raznježila svoje brojne fanove. 

Naime, Doris je objavila kratak videosnimak u kojem glavne uloge imaju njena djeca i suprug Boris, a prikazuje kako to izgleda kada mališane čuva tata. Malena Gita odmara se na madracu, dok joj njen tata pjeva uz pratnju gitare, a nedugo zatim im se pridružio i Donat, koji je svoju sestricu obasipao nježnim poljupcima.

- Kad ih ostaviš tati samo da ih kratko pričuva. P.S. I onda se čudim zašto ne vole kad im ja pjevam - napisala je Doris uz video i dodala emotikon sa srcima u očima. 

Njena je objava u kratkom vremenu zaradila mnoštvo lajkova, a oduševljeni komentari počeli su se nizati jedan za drugim. 

''Za ovo bi svaki čovjek trebao živjeti. Puna slika ljubavi'', ''Preslatko'' i ''Ovo je nešto najslađe što sam vidjela u životu!'', samo su neki od razdraganih komentara.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.