OPUŠTANJE

Alka Vuica uživa na odmoru: Hvar i dobra jahta, šta ti više treba

Upijala čarobno mjesto obale

Alka Vuica

Story.hr

5.9.2018

Uvijek vedra i nasmijana Alka Vuica zaista zna iskoristiti slobodno vrijeme. Crnokosa muzičarka nerijetko putuje, a ovoga puta posljednje danje ljeta odlučila je provesti na jednoj od omiljenih hrvatskih destinacija - Hvaru.

Baš poput pravog turiste, Alka je upijala čarobno mjesto obale, a svoju morsku avanturu obilježila je simpatičnim fotografijama koje je podijelila s fanovima na Instagramu.




''Hvar i dobra jahta, šta ti više treba?'', našalila je Alka u opisu jedne od mnogih fotografija na kojima je pokazala kako se provodila. 

Osim uživanja na jahti, 57-godišnjakinja je obišla neke od najljepših znamenitosti, pokazala gdje se osvježila od ljetne vrućine, a mnoge je nasmijala fotografijom veša koji se suši jer su među rubljem na sušilici visile i novčanice od 100 i 20 kuna koje su se slučajno oprale s odjećom.

Prije hvarske avanture, Alka je uživala i u Trogiru, gdje je i nastupila, a ranije je slavila rođendan u Sloveniji. Također, prije nekoliko mjeseci sa sinom Arianom otkrivala je ljepote daleke Jamajke, a ne sumnjamo kako će se Alka uskoro ponovo uputiti na neko magično mjesto i uživati onako kako ona najbolje zna.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.