JET SET Ima posebne zahtjeve

Niki Minaž otkrila šta očekuje od muškarca u krevetu: Ako to ne možeš, zbogom

Jedna od najpoznatijih reperica na svijetu

Index.hr
06.09.2018 13:00

Foto: Screenshot

Kao jedna od najpoznatijih reperica na svijetu, nije čudo da Niki Minaž (Nicki Minaj) ima posebne zahtjeve - uključujući i neke u spavaćoj sobi.

U utorak je Niki gostovala u šouu kod Elen Didženeris (Ellen DeGeneres), gdje je otkrila kako ne želi imati posla ni s kime ko se ne može seksati barem tri puta u jednoj noći.

- Vidite li ih jednom ili dva puta sedmično, tad da, tri puta. Kad te vidim, tri puta u jednoj noći! Ako to ne možeš izdržati, zbogom. Ja ne trošim svoje vrijeme - rekla je Niki te dodala kako očekuje pauzu od pola sata između. 

Osim toga, njen odabranik mora biti i brz. 

- Završim s tipovima koji se jako vole ljubiti, i ja se volim ljubiti, ali prijeđi na stvar... Napravi ono što moraš i požuri. Nemam vremena za sve to - objasnila je Minaž.

View this post on Instagram

#BarbieDreams ☺️🎀🦄

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

No, to nije sve. Jednom kad ona postigne vrhunac, želi da se samo maknete od nje.

- Mrzim maženje poslije... Jednom kad dobijem svoje, osjećam se zaista, zaista sjajno, ostavite me na miru! Maknite se. Idite mi spremiti neku hranu ili napraviti sendvič - kaže Niki.

No, dok ne nađe nekog takvog, Niki kaže kako je zadovoljna samačkim životom. 

- Napokon upoznajem samu sebe, i volim se. Sve što sad radim nema veze s ugađanjem nekom muškarcu i zbog toga se osjećam moćno - zaključila je Minaž.

NA VRH