JET SET

Niki Minaž otkrila šta očekuje od muškarca u krevetu: Ako to ne možeš, zbogom

Jedna od najpoznatijih reperica na svijetu

Screenshot

Index.hr

6.9.2018

Kao jedna od najpoznatijih reperica na svijetu, nije čudo da Niki Minaž (Nicki Minaj) ima posebne zahtjeve - uključujući i neke u spavaćoj sobi.

U utorak je Niki gostovala u šouu kod Elen Didženeris (Ellen DeGeneres), gdje je otkrila kako ne želi imati posla ni s kime ko se ne može seksati barem tri puta u jednoj noći.

- Vidite li ih jednom ili dva puta sedmično, tad da, tri puta. Kad te vidim, tri puta u jednoj noći! Ako to ne možeš izdržati, zbogom. Ja ne trošim svoje vrijeme - rekla je Niki te dodala kako očekuje pauzu od pola sata između. 

Osim toga, njen odabranik mora biti i brz. 

- Završim s tipovima koji se jako vole ljubiti, i ja se volim ljubiti, ali prijeđi na stvar... Napravi ono što moraš i požuri. Nemam vremena za sve to - objasnila je Minaž.

View this post on Instagram

#BarbieDreams ☺️🎀🦄

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

No, to nije sve. Jednom kad ona postigne vrhunac, želi da se samo maknete od nje.

- Mrzim maženje poslije... Jednom kad dobijem svoje, osjećam se zaista, zaista sjajno, ostavite me na miru! Maknite se. Idite mi spremiti neku hranu ili napraviti sendvič - kaže Niki.


No, dok ne nađe nekog takvog, Niki kaže kako je zadovoljna samačkim životom. 

- Napokon upoznajem samu sebe, i volim se. Sve što sad radim nema veze s ugađanjem nekom muškarcu i zbog toga se osjećam moćno - zaključila je Minaž.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.