NOVOSTI

Saša Popović o detaljima krađe: Greška jednog pjevača pomogla je lopovima

Vrata slučajno ostala otključana

Saša Popović

Story.rs

7.9.2018

Direktor "Granda", Saša Popović, i njegova supruga, Suzana Jovanović, saslušani su u Trećem osnovnom tužilaštvu i dostavili odštetni zahtjev u kojem se navodi da su samo satovi koje je iz sefa u njihovog kući ukrao, kako se sumnja, Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, bili vrijedni 141.000 eura!

Saša Popović i Suzana Jovanović, otkrili su da tog 8. marta u kući na Bežanijskoj kosi nije bilo nikoga, a da su vrata slučajno ostala otključana.

– Ja sam otišao u Opatiju, Suzana na snimanje emisije kod Lee Kiš, a djeca na rođendan. U gostima su nam bili prijatelji iz Njemačke, Dejan Ćirković sa porodicom, ali su i oni te večeri otišli na koncert Saše Matića. Mislili su da su djeca tu u kući i vrata su ostala otključana – ispričao je, na saslušanju direktor Granda.

Prema riječima bračnog para, u kuću se prva vratila Suzana Jovanović, koja je i otkrila da je neko ukrao sef.

– Ubrzo, Suzanu je pozvao poznanik iz komšiluka, koji je prazan sef pronašao u šumarku u blizini kuće na Bežanijskoj kosi. U njemu nije bilo nakita, ali je ostala cedulja na kojoj je stajalo njeno ime – otkriva izvor.

Bračni par će tužilaštvu naknadno dostaviti tačnu vrijednost dukata, menđuša sa brilijantima, kao i ostalog nakita koji je bio u sefu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.