JET SET

Nakon razvoda sve mršavija: Anđelini Đoli su i helanke široke

Dok je u toku borba za skrbništvo

Anđelina Đoli

24sata.hr

8.9.2018

Dok je u toku borba za skrbništvo, glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) otišla je na planiranje u društvu djece. Družili su se na obroncima Holivud Hilsa iznad Los Anđelesa, a mnogi su primijetili da je Anđelina premršava.

Bila je u rijetko viđenom sportskom izdanju. Obukla je helanke koje su joj bile široke, iako bi trebale biti pripijene uz noge, te sivu majicu. Obula je crne tenisice, a od sunca se zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. 

Bred Bit (Brad Pitt) i Anđelina imaju šestero djece, a glumica svaki trenutak provodi u njihovom društvu te im pomaže da poprave svoj odnos s ocem. 

S Đoli su na planinarenju bili kćerke Zahara (13) i Shiloh (12), blizanci Vivien (Vivienne) i Knoks (Knox, 10), međutim, nije bilo sinova Madoksa (Maddox, 17) i Paksa (Pax, 14).

I djeca su, kao i majka, bila jednostavno i sportski odjevena. Čini se da su bili presretni što se druže u prirodi, iako većina njihovih vršnjaka preferira ostajanje kod kuće, igranje igrica i surfanje po internetu. 

Donedavno su bivši supružnici bili u svađi jer se Anđelina požalila da Pit ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, a on je tvrdio da novac koji joj je dao nije iskoristila za djecu. Međutim, prijatelji para kažu da se glumica smekšala i da želi prijateljski i ljubazan kraj braka s Bredom.

 - Oboje se žele dogovoriti o zajedničkom skrbništvu nad djecom i ne žele više voditi sudsku borbu - ističu prijatelji bivšeg para.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

View this post on Instagram

Where are you from?🌎🌍🌏

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.