KORACI

Velike promjene u životu hrvatske glumice Doris Pinčić-Rogoznice

Rodila drugo dijete

Doris Pinčić-Rogoznica

Story

10.9.2018

Televizijska i pozorišna glumica te televizijska voditeljica Doris Pinčić-Rogoznica ovog je ljeta rodila drugo dijete, pa punim plućima još više uživa u majčinstvu. 

Malenu Gitu odlično je prihvatio i njen stariji brat Donat, koji pažljivo iskazuje ljubav svojoj sestrici. Da je porodica beskrajno sretna zbog prinove u porodici, Doris je istaknula više puta i na društvenim mrežama, gdje rado podijeli posebne porodične trenutke koje tope i one najtvrđih srca. 

Tako je sada otkrila i da su krstili malenu Gitu, a njen braco se oko nje obavio uz smiješak od uha do uha. Četveročlana porodica nije skidala osmijeh s lica, čime su samo još jednom potvrdili koliko su sretni i s dvoje dječice u njihovom naručju.

- Sve me veseli otkako imam Donata. I neprospavane noći, i radost kad dođem kući, i zajednička igra, i sjaj u njegovim očima. Nas dvoje pravi smo zaljubljeni par - rekla je svojevremeno brižna mama koja je govorila i o tome koliko je dolazak sinčića utjecao na njen i suprugov odnos. 

Govorila je tako kada Gita još nije bila ni u planu, a vrijeme za novog člana porodice došlo je ovog ljeta. Doris je na svijet malenu donijela u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a njen je suprug odmah poslije porođaja na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.