JET SET

Pjevačica Edita Aradinović poslije duže pauze vratila se na scenu

Na scenu, osim odlične energije, ponijela i celulit

Facebook

alo.rs

12.9.2018

Pjevačica Edita Aradinović se poslije duže pauze vratila na scenu, a osim što je povratila glas i riješila problem s polipima, na binu je, osim odlične energije, ponijela i celulit preko cijelih butina i guze.

Aradinović je nastupila na poznatom splavu „River“ nakon nekoliko mjeseci odmora, a zdravstvena situacija, kućno liječenje i odmaranje su, izgleda, ostavili posljedice na njeno tijelo.

Edita važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na našoj estradnoj sceni, pa je i za ovaj nastup odlučila da obuče kratku suknju. Ali nije ni sanjala da će tako otkriti i mnogo nedostataka. Dok joj je jedna noga bila potpuno pokrivena suknjom, šlic na drugom dijelu suknje otkrio je cijelu Editinu guzu. Pri svakom pokretu se pod reflektorima vidio celulit, ali to nije pokvarilo Editino raspoloženje i energiju.

Osim što zbog zdravstvene situacije i stresnog perioda nije vodila računa o tome da se zdravo hrani, Edita je prije tri mjeseca prestala da odlazi u teretanu i vježba sa ličnim trenerom. I, eto celulita! Izvor blizak pjevačici otkrio nam je koliko ona teško podnosi i najmanje nedostatke na svom tijelu i rekao da je pjevačica spremna da se uskoro vrati na sportski režim života.

alo.rs

- Edita više od svih koje poznajem vodi računa o svom tijelu i izgledu. Tako je bilo i prije nego što je postala poznata. Oduvijek je trenirala i cijelu srednju školu provela je baveći se sportom. Zato joj je ogroman problem s polipima teško pao. Osim toga, imunitet joj je oslabio, mjesecima je bila bolesna i gotovo da nije izlazila iz kuće. Naručivala je brzu hranu, a ličnom treneru je rekla da neko vrijeme neće dolaziti na treninge - priča izvor i dodaje da je višak kilograma pjevačicu dosta opteretio.

''Edita i najmanji problem zna da preuveliča! U svakom trenutku želi da bude najbolja verzija sebe. Nedavno je i sama rekla da jedva čeka da počne s treninzima i da ne može da vjeruje da je sebi dozvolila da se zapusti pred povratak na scenu. Nama, koji smo bliski s njom, smiješno je svaki put kada ističe šta joj sve fali jer se ni taj celulit, ni bilo koji višak na njoj ne primjećuje. Ona nema ni 50 kilograma i nije to toliko strašno koliko ona misli - zaključuje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.