ZAŠTITNI ZNAK Manekenka poglede privlačila svojim odjevnim kombinacijama

Kendal Džener pokazala bradavice u prozirnoj haljini

Anđelica ''Victoria Secreta'' također je priznala zašto više toliko ne šeta modnom pistom

Avaz.ba
12.09.2018 19:58

Kendal Džener

Kendal Džener (Kendall Jenner, 22) na ovogodišnjoj Njujorškoj sedmici mode nije šetala modnom pistom, već je prisustvovala nizu zabava. No, manekenka je poglede privlačila svojim odjevnim kombinacijama.

Na reviji se u utorak navečer pojavila u dugoj prozirnoj haljini s figurama djevojke koja jaše konja. Manekenka je ponovo pokazala svoje bradice, a kako je već priznala, one su njen fetiš, pa fanovi smatraju da će pokazivanje bradavica postati njen novi zaštitni znak.

Anđelica ''Victoria Secreta'' također je priznala zašto više toliko ne šeta modnom pistom.

- Prošle sezone nisam radila na revijama, a ni ove. Osjetila sam da ne mogu više i kako ludim - rekla je Džener u intervjuu za magazin ''Love''.

Rijaliti zvijezda i manekenka voli isticati svoje grudi i stavljati ih u prvi plan. Tako je na ovogodišnjem 71. izdanju filmskog festivala u Kanu došla u prozirnoj šljokičastoj haljinici bez grudnjaka. Kako takva haljina ništa ne skriva, potpuno su joj se vidjele grudi i gaćice boje kože - koje su samo povećale dojam da je ispod haljine potpuno gola.

Brineta je ''transparenti imidž'' upotpunila ''Louboutin'' crnim sandalama visokih potpetica koje su dodatno istaknule dugačke noge ovog ''Victoria Secret'' modela visine 179 centimetara.

Džener ne mari zbog kritika na račun svog tena.

- Uuups. Mlada sam. Ali kada budem starija, želim gledati fotografije i pomisliti kako dobro izgledam - rekla je manekenka.

Ona je već prije dvije godine javno izjavila da rado javno pokazuje grudi i da je to zabavlja.

- Kada sam prvi put pistom trebala prošetati golih grudi, nije mi bilo neugodno, dapače. Sjećam se da sam bila vrlo uzbuđena. Čudna sam, ali volim kada su mi grudi gole u javnosti. To je valjda moj fetiš - prisjetila se Džener svoje ''Marc Jacobs'' revije iz 2014., kada je imala samo 18 godina. 

NA VRH