STRAŠNO

Anabelina prva ljubav završila se tragično: Počeli su živjeti zajedno, a onda je on pronađen mrtav

Još od tinejdžerskih dana imala problema s muškarcima

Anabela Atijas

Espreso.rs

13.9.2018

Anabela je rođena u Goraždu i kada je bila vrlo mala roditelji su joj se razveli.  Život je nije mazio. Iza sebe ima brak sa Gagijem Đoganijem koji se nimalo slavno nije završio, a sada se pojavila vijest o tome kako ju je sadašnji muž Andrej navodno pretukao. 

Anabela je još od tinejdžerskih dana imala problema s muškarcima, vjerovatno zbog svoje velike ljepote i harizme kojom je privlačila sve oko sebe.

Anabela je imala samo 14 godina kada je upoznala momka po imenu Nikola, koji je trenirao rukomet i dogodila joj se prva velika ljubav. On je karijeru nastavio u Švicarskoj pa je Anabela otišla da živi s njim.

Pošto su njegovi roditelji ostali, Nikola se vratio u Bosnu, gdje je ubrzo pronađen mrtav. Ovo je za Anabelu bio veliki šok i bile su joj potrebne godine da se oporavi.

Pošto nije imala rodbinu u Švicarskoj, a u Bosnu nije mogla otići jer su granice bile zatvorene, odlučila se preseliti u Beograd.

Radila je kao sekretarica u jednoj banci i kao kafe-kuharica u privatnoj firmi. Nekoliko mjeseci poslije Nikoline smrti, skinula je crninu i krenula na časove plesa u plesnu školu "Đogani".

Ubrzo je započela vezu s plesnim instruktorom Gazmenom Gagijem Đoganijem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.