PROMJENA

Voljeli smo je u ulozi Ksene: Glumica Lusi Lavles i u petoj deceniji izgleda zanosno

Nastavila karijeru glumice i utjelovila brojne likove u raznim serijama i filmovima

Ksena-princeza ratnica

Story

13.9.2018

Prošlo je već 17 godina otkako je emitirana posljednja epizoda serije koju malo ko nije gledao, a riječ je o Kseni - princezi ratnici.

Otkako je došao njen kraj, protagonisticu serije, glumicu Lusi Lavles (Lucy Lawless) također nismo imali prilike vidjeti u medijima.

Bez obzira na njeno nepojavljivanje, 48-godišnjakinja je aktivno nastavila karijeru glumice i utjelovila brojne likove u raznim serijama i filmovima.



Osim što je zaposlena, Novozelanđanka njeguje i drugu stranu života, onu privatnu, a ponosna je majka kćeri i dvojice sinove koje je dobila s filmskim producentom Robertom Tapertom, s kojim je u braku od 1998. godine.

Unatoč tome što je već na pragu 50. i vodi dinamičan život, Lusi i dalje izgleda vrlo mladoliko i zanosno pa joj mnogi ne bi pripisali godine koje ima.


U slobodno vrijeme glumica je svoju pažnju i trud posvetila i borbi za promjene pa je na društvenim mrežama u posljednjoj objavi pozvala sve fanove da se odazovu otvorenoj raspravi o dekriminalizaciji marihuane povodom referenduma koji će se na Novom Zelandu održati 2020. godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.