EMOTIVNO

Dženifer Lopez ganuta do suza: Pjevačica se rasplakala, a zatim je taj snimak podijelila na društvenim mrežama

Istaknula kako se ponosi drugom sezonom ovog šoua

Dženifer Lopez

24sata.hr

14.9.2018

- Sa svime što se događa u svijetu sada i kako se djeca bore za svoje živote. To je vaša generacija, vi ćete promijeniti svijet - rekla je Dženifer Lopez (Jennifer Lopez, 49) mladim plesačima. Pjevačica i glumica je članica žirija u šou 'World of Dance' u kojem mentorira i ocjenjuje najveće plesne talente svih godina. Dženifer je tokom razgovora s natjecateljima zaplakala zbog njihovog talenta, a potom su i oni. 

- Ples mijenja svijet, to vi radite, to mi radimo. Pokušavamo svijet učiniti boljim mjesto i čekamo da postane bolji. To je tako nevjerovatno - ispričala je pjevačica kroz suze. Lopez je objavila snimku svog izljeva emocija na društvenoj mreži i istaknula kako se ponosi ovom, drugom sezonom šoua.

Dženiferin momak, bivši igrač bejzbola Aleks Rodriguez (Alex Rodriguez, 42) dao je intervju za magazin Cigar Aficionado i progovorio o njihovoj vezi. Istaknuo je kako je predivna i da je odlična mama blizancima Emi (Emmi) i Maksu (Max, 10). 

- Kada govorite o moći i unutrašnjoj i vanjskoj ljepoti, to je Dženifer. Način na koji odgaja blizance, kakva je s mojim kćerima. Toliko joj se divim i ono što volim kod Dženifer je njena izvornost, kako je stvarna i koliko puno čini za druge, inspirira ih, i žene i muškarce - ispričao je Rodriguez. Pjevačica je nedavno rekla da joj ne smeta što ju Aleks dolazi gledati dok snima ljubavne scene. 

Bivši bejzbolaš je došao na set njenog novog filma 'Second Act' u kojem joj supruga tumači Milo Ventimiglia (41). Imali su ljubavnih scena, a Dženifer nije nimalo omelo što ju momak 'nadgleda'. 

 Nisam nervozna kada me gleda na snimanju. Ovo sam ja. Uzmi ili ostavi - rekla je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.