RAZVOD

Anabela Atijas očajna: Odlučila staviti tačku na brak s Andrejem

Cijeli život trpjela nasilje od svojih partnera

Alo.rs

Alo.rs

14.9.2018

Nakon skandala i batina, koje je navodno dobila od svog supruga Andreja Atijasa, pjevačica Anabela Atijas riješila je da stavi tačku na šestogodišnji brak.

Paparaco „Alo!“ uslikao je vidno potresenu i neraspoloženu pjevačicu dok napušta zgradu u kojoj živi zajedno s kćerkicom Blankicom. Kako tvrdi izvor, Anabela je riješila da ostavi muža.

- Anabeli je pukao film zbog toga što je cijeli život trpjela nasilje od svojih partnera. Prvo od Gagija, kojem je rodila dvije kćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila kćerku Blankicu. Iako je riješila da ga krivično ne goni, preko batina ne može prijeći te je odlučna u tome da se razvede - kaže za „Alo!“ izvor blizak pjevačici.


Alo.rs

- Andrej je, navodno, uvjerava da se to više neće ponoviti te da će potražiti stručnu pomoć kada je o alkoholu riječ. Kleo joj se da je njegova ljubav prema njoj veća od želje za ovim porokom. Ovo nije prvi put da se oni verbalno sukobljavaju. On stalno pije, a kad popije, sve mu smeta i često joj prebacuje. Tada je s njim nemoguće razgovarati, međutim, do fizičkog kontakta nikada prije nije došlo. Više puta mu je govorila da će, ukoliko bude ikada podigao ruku na nju, to biti kraj njihove ljubavi, što se sada i desilo - kaže naš izvor.

- U prilog ovome govori činjenica da je pjevačica s društvene mreže Instagram obrisala sve Andrejeve fotografije kao i njihove zajedničke, porodične. Anabela ga ne želi vidjeti ni u životu ni na slikama - završava naš izvor.

Andrej Atijas, koji na sve načine pokušava izgladiti odnos s Anabelom, ne izlazi iz njenog stana u beogradskom naselju Vidikovac, uvjeren je da će mu blizina pomoći u planovima da se izmire.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.