PJEVAČICA

Viki Miljković prošla golgotu: Imala probleme s porodicom zbog muža

Jedva izgladili sve

Instagram

alo.rs

14.9.2018

Dok u žiriju "Zvezda Granda" Viki Miljković trpi stalne prozivke od Jelene Karleuše, Ane Bekute i Marije Šerifović u koje se nerijetko upletu i ostali članovi žirija, ona na privatnom planu živi svoju bajku sa suprugom, kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom i njihovim sinom Andrejom.

Međutim, tako nije bilo na početku, iako danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Viki je tek nedavno priznala da su njena i Tašketova porodica osporavale njihovu ljubav i branili im da se vjenčaju.

- Potičem iz stroge porodice, koja nikako nije željela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek poslije dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - priznala je Viki.

Ona je u nekoliko navrata istakla da misli kako su ona i Taške opstali u braku zato što ne žive estradnim načinom života i kako jedno drugo iznenađuju romantičnim poklonima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.