IZNENAĐENJE

Britanski glumac Tom Hardi uskoro bi mogao osvojiti i muzičku industriju

Postoji velika mogućnost da pjesme dostignu vrh top-lista

Arhiv

CDM

15.9.2018

Britanski glumac Tom Hardi (Tom Hardy) bi uskoro mogao osvojiti i muzičku industriju. Hardi snima hip-hop album, zajedno s muzičkim producentom Samom Vilijamsom (Sam Williams). 

Ova vijest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je malo poznato da se Tom u svojim tinejdžerskim danima bavio repovanjem.

Tom je još od dječačkih dana osjećao veliku strast prema rep muzici. Iako je zanemario pisanje pjesama, nedavno se odlučio ponovo pokrenuti, a sve zahvaljujući bliskom prijateljstvu s muzičkim producentom Samom - rekao je neimenovani izvor. 

Kako je poznato, Tom i Sam ovih dana vrijedno rade na izboru pjesama za album. Iako je glumac još nesiguran oko objavljivanja i predstavljanju svoje muzike, velika imena poput produkcijske kuće "Warner Bros" su zainteresirani za njegov rad.

- Postoji velika mogućnost da ove pjesme dostignu vrh muzičkih lista - dodao je izvor.

Inače, Tom Hardi je u intervju za “BBC” 2011. godine govorio o svojim prvim koracima u muzici. Kako je istakao tada, on se u 14. godini počeo baviti ovim muzičkim pravcem, a imao je čak potpisan ugovor za ploču.

- Nekada sam bio s tipom koji je bio menadžer Lile Džejms (Leela James), kao i Lorin Hil (Lauryn Hill), Prasu, "The Fugees" i tako dalje. Radio sam sa producentima koji su dobili Gremi, kao što su Voren Rajker (Warren Riker) i Gordon Vilijams (Gordon Williams). Snimio sam tonu stvari, ali nikada ništa nije objavljeno - kazao je Hardi svojevremeno. 

Iako su mnogi Hardijevi fanovi mislili da je njegova muzika izgubljena, Tomijev miks, snimljen pod pseudonimom “Tommy No. 1”, pojavio se na servisu BandCamp s linkom na SoundCloudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.