DOBRONAMJERNO

Lepa Brena savjetuje Aleksandru Prijović: Trebala bi "okačiti mikrofon o klin"

Žene u blagoslovenom stanju nose bebu u sebi, to je jedan specifičan osjećaj

Aleksandra Prijović u društvu Lepe Brene

Story

15.9.2018

Lepa Brena ne može dočekati mart, kada će se pjevačica Aleksandra Prijović poroditi i na svijet donijeti njeno prvo unuče. 

Kako ističe, ovo je vrijeme kada bi, prema njenom mišljenju, mlada Prija trebala "okačiti mikrofon o klin" i u potpunosti se prepustiti čarima drugog stanja, što je ova svakako poslušala.

– Aleksandra će nastupati dok ona bude smatrala da treba. To je njena odluka, ali ja, lično, ne volim vidjeti žene na sceni koje igraju i pjevaju, a imaju već veliki stomak i stalno se vrte u nekim suknjama. Žene u blagoslovenom stanju nose bebu u sebi, to je jedan specifičan osjećaj. Scena ipak nije za žene u malo ozbiljnijim trudnoćama – rekla je Brena za "Informer" i dodala da joj vijest o bebi tjera suze na oči.

– Ne znam kako ću dočekati mart, kada će se Aleksandra poroditi. To je najljepša vijest koju smo mogli dobiti u ovim godinama. Kad god pričamo o bebi, ja zaplačem – otkriva ona.



S druge strane, kada je mlađi sin Stefan u pitanju, Brena misli da mu nije vrijeme za brak i osnivanje porodice.

– Nemojte, molim vas. Rano je. Naši muškarci se ne trebaju ženiti prije tridesete godine. Imati dijete nije posljedica intimne veze, da ne kažem nešto drugo. Imati dijete je velika odgovornost. Prema svakom živom biću treba biti odgovoran, a prema djetetu još više. To je nešto gdje morate biti ozbiljni – zaključuje pjevačica.

Aleksandra Prijović je u već u četvrtom mjesecu trudnoće, a trenutno je na egzotičnom putovanju s mužem Filipom Živojinovićem i odmara od nastupa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.