POVRATAK NA STARO Drama se nastavlja

Anabela Atijas ne napušta porodični dom: Utjehu potražila kod bivšeg supruga

Sve vrijeme je uz bivšu suprugu i brine o njoj

Story
15.09.2018 16:18

Anabela Atijas

Drama Anabele Atijas se nastavlja. Poslije prijave u policiji da ju je suprug Andrej Atijas pretukao, pjevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi, nego bivši suprug Gagi Đogani.

Naime, Gagi Đogani je sve vrijeme uz bivšu suprugu i brine o njoj.

Gagi je došao rano ujutru i bio je neraspoložen, ali nam je otkrio da će on sada preuzeti brigu o Anabeli:

– Ja sam dobro, a i Anabela se dobro osjeća, brinem se o njoj – otkrio je Gagi za "Alo!".

Osim što pjevačici bivši muž šeta i čuva kuče zbog kojeg je, navodno, i dobila batine, Gagi je preuzeo i brigu o njihovoj kćerkici Nini.

Komšije poznate pjevačice kažu da nisu iznenađene cijelom aferom i otkrivaju šta se sve dešava u njihovoj zgradi.

– Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana jer se tako trezvena i svjesna osoba ne može ponašati. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima, i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti – kaže dobro obaviješten izvor za "Alo".

– Od kada se desila ta drama, cijeli kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo vidjeli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigdje ga nema – rekla je komšinica.

NA VRH