SJAJNO

Nova kolekcija Viktorije Bekam izgleda obećavajuće: Jednostavni i nosivi komadi u njihovim najboljim izdanjima

Uspješno pridonijela modnoj industriji na svjetskoj razini

Viktorija Bekam

Story

16.9.2018

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) jedna je od najuspješnijih dizajnerica na svijetu, i to zahvaljujući principu 'manje je više', odnosno jednostavni i nosivi komadi u njihovim najboljim izdanjima. 

I ove je sezone bivša članica grupe "Spice Girls" predstavljala kolekciju za proljeće/ljeto 2019, a svojih 'pet minuta' imala je na londonskoj Sedmici mode.
Galerija Thaddaeus Ropac u engleskoj metropoli na neko je vrijeme postala središte modnih zbivanja, a upravo na tim pistama predstavljene su i Viktorijine kreacije.

Klasika podignuta na viši nivo upotrebom jarkih boja najbolje opisuje novu kolekciju supruge Dejvida Bekama (David Beckham), a sakoi, hlače i haljine nosivi su za razne prigode, ali i kao efektni dnevni komadi. Crna, bijela, crvena i svijetloplava boja dominirale su kolekcijom, a umjesto uzorcima, Viktorija se poigrala siluetama i proporcijama te još jednom svojim dizajnom uspješno pridonijela modnoj industriji na svjetskoj razini.

Uz nju su bili i ostali članovi obitelji Bekam koji su bili ponosni na svoju majku, a ni Dejvid nije skidao osmijeh s lica.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.