ISKRENO

Maya Berović progovorila o svojim počecima: Karijeru je započela sa svega 5 godina

Otkrila i detalj u vezi sa svojim koncertom koji će održati 2. novembra u Štark areni

Maya Berović

Espreso.rs

17.9.2018

Popularnoj pjevačici Mayi Berović izdvajanje iz mase ide od ruke i uvijek nas iznenadi svojim novim hitovima i upadljivim stajlingom, a svoju karijeru je započela ovako...

Sa svega 5 godina pjevala je u horu, dok je sa 12 godina imala prvi nastup.

Naime, Berović kaže da je karijeru gradila postepeno, stepenik po stepenik, i da se mijenjala iz godine u godinu. 

Vodeći računa o tome da konstantno radi na svom glasu, pjesmama i albumu, Maya se uvijek trudila da bude nova i da posjeduje nešto po čemu će se istaći.

- Gradila sam karijeru polako, stepenik po stepenik. Iz godine u godinu sam se dosta mijenjala. Vodila sam računa da dosta radim kako na svom glasu, tako i na pjesmama i albumu. Uvijek sam se trudila da budem nova i da imam nešto posebno po čemu ću se istaći. Publika je najbolji sudija. Mogu reći da sam donijela na našu scenu neki zvuk koji je potpuno drugačiji i koji su široke narodne mase prihvatile s oduševljenjem - rekla je Maya.

Maju uvijek rasplaču od smijeha sve parodije vezane za pjesmu "Neka stvar" i popularni dio u pjesmi "Ti lutaš, bebo", mada ona i dalje tvrdi i smatra kako je "Beba" najljepše ime.

Prelijepa Maya je otkrila detalj u vezi sa svojim koncertom koji će se održati 2. novembra u Štark areni. Naime, koncert će otvoriti jako popularnom pjesmom "Harem", jer i ona sama smatra da je to najveći hit. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.