OTVORENO

Katarina Živković "bacila oko" na Stefana Živojinovića: Sviđa mi se što je sin poznatih roditelja

Katarina Živković nikako da se skrasi, a nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti, sada je otkrila u zagrljaju kakvih momaka bi voljela biti

Katarina Živković

Story

18.9.2018

Katarina Živković nikako da se skrasi, a nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti, sada je otkrila u zagrljaju kakvih momaka bi voljela biti.

"Zvezda Granda” je izjavila da joj se mnogo dopadaju muškarci poput Stefana Živojinovića, a izrazila je i želju da baš ona, kao Aleksandra Prijović, postane dio te porodice.

– Ništa mi ne bi falilo da postanem Brenina snajka. Stefan je mnogo lijep momak i odgovara mi. Sviđa mi se što je sin poznatih roditelja – rekla je Katarina za emisiju "Glamur".

Kaća je prokomentirala i aktuelnog Slobu Radanovića, svog kolegu koji je postao popularan učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

– Nikada ne bih bila sa Slobom Radanovićem. On je lijep i prelijepo pjeva, ali mi se ne sviđa to što radi djevojkama. On je srcelomac i nije muškarac za mene – objasnila je pjevačica.

Živković se također prisjetila svoje pobjede u "Farmi 2", kada je osvojila 100.000 eura.

– Od tih para koje sam zaradila na "Farmi" kupila sam sebi stan u Beogradu. Nakon rijalitija godinu nisam radila. Niko me nije zvao da nastupam. Koliko su me ljudi voljeli toliko su me i mrzili i smatrali da ja ne trebam biti pobjednica rijalitija. To je bio težak period u mom životu i tada sam najviše plakala – iskrena je Kaća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.