SJAJNO

Mladen Vulić snimio novi film u kojem glumi samohranog i strogog oca

Odnedavno ga gledamo i u novoj dramskoj seriji "Na granici"

Ornela Vištica i Mladen Vulić u seriji "Larin izbor"

Dnevnik.hr

18.9.2018

Harizmatični i talentirani hrvatski glumac Mladen Vulić, kojeg odnedavno gledamo i u novoj dramskoj seriji "Na granici" u programu Nove TV, ima novi film naziva "F20".

Riječ je o napetom psihološkom trileru o djevojci Martini koja raznosi pizze radeći u pizzeriji strogog oca Matu, kojeg upravo tumači Mladen.  Kako se Mladen snašao toj ulozi pogledajte u kratkom isječku iz filma.

Podsjetimo, Mladena Vulića u seriji "Na granici" Nove TV gledamo u ulozi graničnog policajca pred penzijom. Mate je nekad bio agilan i ozbiljan policajac, ali ga je život i sistem malo umorio i razočarao.

Međutim, bez obzira na to Mate je još uvijek opasan ako zatreba. Ne zna s osjećajima pa ih zatomljuje i emocije pokazuje na neobične načine – nekim naizgled nevažnim sitnicama.

Jedino ga Tadija ponekad uspije nasmijati i iščupati iz njegove „depresije“. Mate je odnedavno udovac i još se ne snalazi u samačkom životu. Iako mu kćer i sin još žive s njim, Mati nedostaje žena, nikako ne može ostvariti komunikaciju sa svojom djecom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.