BIZARNO

Ruski glumac traži razvod od 60 godina mlađe supruge

Razvodi se od svoje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene

Bračni par

Story

19.9.2018

Ivan Krasko, jedan od najslavnijih ruskih glumaca i čovjek koji iza sebe ima više od 140 filmova, razvodi od svoje 28-godišnje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene, prenose strani mediji. 

Krasko se razvodi od supruge Natalije zato što ona odbija voditi ljubav s njim jer ona ne želi dijete. Međutim, mlada Natalija se ne želi razvesti od Kraska i tvrdi da ga voli. 

- Nema veze što nismo intimni, ali ja njega volim! Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan - rekla je Natalija.

Inače, par živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanova unuka Kirila, a simpatični 87-godišnjak iz prethodnih brakova već ima troje sinova i tri kćeri. 

- Vjenčali smo se u septembru 2015. godine i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu - rekao je Krasko koji je već našao novu ljubavnicu. Riječ je o 27-godišnjoj Juliji Kičemašov. 

Julija je za rusku televiziju rekla da je uvjerena da je ona prava supruga za Ivana. 

- Nekoliko mjeseci sam odlazila u kazalište gledati Ivana kako glumi. Ubrzo smo se upoznali, počeli komunicirati i nakon nekoliko sedmica pozvao me na spoj - rekla je Julija koja sada nestrpljivo čeka da glumac okonča brak sa svojom suprugom Natalijom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.