SJAJNO

Hrvatica postala zaštitno lice nove kolekcije Viktorije Bekam

Svojih ''pet minuta'' imala je na londonskoj sedmici mode

Ivona Bevanda

Story

19.9.2018

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) jedna je od najuspješnijih dizajnerica na svijetu. Iako su na početku mnogi sumnjali u njene dizajnerske sposobnosti, bivša pjevačica proslavila je nedavno 10 godina karijere. 

Zahvaljujući principu "manje je više", odnosno zbog jednostavnih i nosivih komada, Viktorija ima mnogobrojnu publiku, a riječi hvale za nju imaju i brojni utjecajni dizajneri diljem svijeta. 

Svojih ''pet minuta'' imala je na londonskoj sedmici mode, a svojih ''pet minuta'' dobila je i jedna Hrvatica koja je postala zaštitno lice njene nove kolekcije.

Lijepa Ivona Bevanda od prije je poznata modnoj sceni, a svom velikom uspjehu može pripisati i najnoviji angažman slavne Viktorije Bekam.

Ivona svoju inozemnu karijeru gradi već nekoliko godina, a mlada manekenka se može pohvaliti i brojnim drugim angažmanima istaknutih dizajnera. Zablistala je na reviji francuske modne kuće ''Balmain'', zatim na reviji ''Chanela'' te ''Giambattiste Vallija''. 

Također se može pohvaliti i snimljenim look bookom za popularni high street brend Pull& Bear, a s obzirom na to da ima samo 20 godina, ne sumnjamo u to kako će ova ljepotica ostvariti još puno uspjeha u modnoj industriji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.